Juhlaglögit

Juhlaglögit ovat astetta parempia aitoja suomalaisia glögejä, joissa tuomme suomalaisia tunnelmia esille raaka-aineina käyttämiemme suomalaisten täysmehujen sekä niihin sopivien mielenkiintoisten mausteyhdistelmien voimin! Juhlaglögit sopivat juhlapäivään sekä arjen luksukseen!

Suomi Juhlaglögi

Suomi Juhlaglögi on Suomen pitkän itsenäisyyden kunniaksi luotu suomalaiseen mustikka- ja mustaherukkatäysmehuun valmistettu aito glögi, joka maustetaan tuoreella inkiväärillä sekä aidoilla mausteilla: neilikalla, kanelilla, maustepippurilla, tähtianiksella sekä suomalaisella katajanmarjalla. Suomi Juhlaglögi on pehmeän täyteläinen glögi, joka sopii juhlaan kuin juhlaan! Glögeissämme ei ole käytetty lainkaan teollisia väri- eikä makuaineita.

Halla Juhlaglögi

Halla Juhlaglögi on valikoimamme vaalea glögi: suomalaiseen omena- ja tyrnitäysmehuun valmistettu aito glögi, joka maustetaan tuoreella inkiväärillä sekä aidoilla mausteilla: neilikalla, kanelilla, kardemummalla sekä pomeranssin- ja appelsiininkuorella. Halla Juhlaglögi on pirteän kirpeä vaalea glögi, joka sopii piristämään pimeneviä talvi-iltoja! Glögeissämme ei ole käytetty lainkaan teollisia väri- eikä makuaineita.

Korpi Juhlaglögi

Korpi Juhlaglögi on aivan uniikki suomalaiseen puolukka- ja karpalotäysmehuun valmistettu aito glögi, joka maustetaan tuoreella inkiväärillä sekä aidoilla mausteilla: neilikalla, kanelilla, maustepippurilla, tähtianiksella sekä lakritsinjuurella. Korpi Juhlaglögi on glögi, jossa tarkkaan valikoidut mausteet luovat kirpeiden marjojen kanssa tasapainoisen vivahteikkaan ja täyteläisen kokonaisuuden.

Seuraa meitä!​

Poikain Parhaat Oy Ltd

  • Tullikatu 6, 33100 Tampere
  • poikainparhaat@gmail.com
  • 050 430 9611
3 months ago
Tässä ovat Pirkanmaan hyväntekijät – Katso kaikki uudet nimet, joita lukijat lisäsivät listalle

Päästiin Aamulehden pirkanmaalaiset hyväntekijät-listalle! Huippujuttu! Kiitos siis kaikille ... See more

Aamulehti pyysi loppuvuodesta lukijoiltaan ehdotuksia Pirkanmaan hyväntekijöistä. Saimme 51 ... See more

Close Menu | Valikko | Sulje Valikko