Suomi-Teesarja

Suomi-Teesarja koostuu suomalaisin raaka-ainein maustetuista teesekoituksista, jotka valmistamme käsin Tampereen Tullintorilla. Nämä vivahteikkaat teet ovat täynnä suomalaisia tunnelmia!

Savusauna

Savustettuun mustaan teepohjaan valmistettu ja koivunlehdillä maustettu teesekoitus, joka tarjoaa pehmeän savuisen makuelämyksen.

Iltataivas

Suomalaisin punaisin marjoin maustettu teesekoitus, joka on valmistettu vihreän sekä oolong-teen yhdistelmän luomaan ainutlaatuiseen teepohjaan. Lopputuloksena väriltään vaaleanpunainen tee, kaunis kuin suomalainen iltataivas!

Maaseudun Tee

Tämä vivahteikas vahvaan mustaan teepohjaan valmistettu teesekoitus on maustettu suomalaisella omenalla sekä fenkolinsiemenillä, ja tuokin mieleen aidon suomalaisen maaseudun.

Ruuti

Vihreään teepohjaan valmistettu suomalaisella piparmintulla maustettu see, joka on ruutimaisen puraiseva ja aavistuksen kitkerä mutta silti täyteläisen raikas.

Kukkaketo

Tämä kofeiiniton vihreään rooibos-teepohjaan valmistettu teesekoitus on maustettu suomalaisella mesiangervolla ja maitohorsmalla. Kukkaketo on nimensä mukaisesti täynnä ihania makuja ja tuoksuja!

Seuraa meitä!​

Poikain Parhaat Oy Ltd

  • Tullikatu 6, 33100 Tampere
  • poikainparhaat@gmail.com
  • 050 430 9611
3 months ago
Tässä ovat Pirkanmaan hyväntekijät – Katso kaikki uudet nimet, joita lukijat lisäsivät listalle

Päästiin Aamulehden pirkanmaalaiset hyväntekijät-listalle! Huippujuttu! Kiitos siis kaikille ... See more

Aamulehti pyysi loppuvuodesta lukijoiltaan ehdotuksia Pirkanmaan hyväntekijöistä. Saimme 51 ... See more

Close Menu | Valikko | Sulje Valikko