Maistuisiko tee, kahvi tai vaikkapa jäätee? Klikkaa lukeaksesi enemmän!

Juhlaglögit ovat astetta parempia aitoja suomalaisia glögejä, joissa tuomme suomalaisia tunnelmia esille raaka-aineina käyttämiemme suomalaisten täysmehujen sekä niihin sopivien mielenkiintoisten mausteyhdistelmien voimin! Juhlaglögit sopivat juhlapäivään sekä arjen luksukseen!

Käsityöläisglögit

Käsityöläisglögimme ovat aitoja suomalaiseen mustaherukkatäysmehuun valmistettuja glögejä, jotka ovat olleet mukana valikoimissamme alusta asti!

Limonaadimme valmistetaan pienissä erissä käsityönä, jokainen pullo pullotetaan ja korkitetaan erikseen. Raaka-aineina käytämme ainoastaan parhaita suomalaisia täysmehuja, tuotteet eivät sisällä lainkaan teollisia väri- tai makuaineita. Limonaadimme suodatetaan kerran, jotta saamme aikaan autenttisen ja täyteläisen limonaadin.

Aidot Jääteemme ovat verraton kesäjuoma! Jääteemme valmistetaan aidoista teelehdistä hauduttamalla ja viimeistellään oikealla sitruunamehulla. Valikoimastamme löydät perinteikkäät maut: Kiinalaisista teelaaduista valmistetun Vihreän Jääteen, intialaisiin teelehtiin haudutetun Mustan Jääteen sekä Afrikasta kotoisin olevaan kofeiinittomaan rooibokseen haudutetun Rooibos Jääteen. Kätevällä vetokorkilla varustetun pullon voit vaikka napata kaupasta mukaan rannalle tai nauttia takapihan terassilla!

Vuodenajat-Teekokoelma sisältää neljä vuodenaikateemaista huippulaatuista teesekoitusta: Raikkaan Sitruksinen Kevät, Lempeän Kukkainen Kesä, Pehmeän Marjainen Syksy sekä Täyteläisen Mausteinen Talvi siivittävät sinut kunkin vuodenajan tunnelmiin! Näitä voi toki juoda muinakin kuin nimeään kantavina vuodenaikoina!

Suomi-Teesarja on täynnä suomalaisia tunnelmia teen muodossa! Kaikki sarjan teet ovat maustettu Suomen luonnosta kerätyin raaka-ainein. Käytämme sekoituksissamme niin suomalaisia villiyrttejä, kukkia kuin marjojakin. Suomi-Teesarjaan kuuluu: koivunlehdellä maustettu Savusauna, punaisin marjoin maustettu Iltataivas, mesiangervolla maustettu Kukkaketo, piparmintulla maustettu Ruuti sekä omenalla ja fenkolilla maustettu Maaseudun Tee. Näissä teesekoituksisa ei ole käytetty lainkaan teearomeita!

Origin-Sarjamme koostuu yksittäisistä tuottajamaista tarkkaan valituista huippulaatuisista kahveista. Kaikki sarjan kahvit tarjoavat uniikin elämyksen parempaan kahvihetkeen. Origin-Sarjaamme kuuluu: Brazil Fazenda Lagoa (paahtoaste 1/5), Peru Tunki (paahtoaste 2,5/5), Kenya Kiundi (paahtoaste 3/5) sekä Ruanda Baru (paahtoaste 4,5/5). Kaikki Origin-Kahvit ovat saatavilla niin papuna kuin jauhettunakin!

Flavor-Sarjamme kahvit ovat laadukkaaseen 100% arabica-kahvipohjaan valmistettuja maustettuja kahveja, jotka ovat kuin tehty kahvinystävän herkutteluhetkeä varten! Makuvaihtoehdoista löytyy pehmeä Kermasuklaa (paahtoaste 2/5), vivahteikas Suklaa-Appelsiini (paahtoaste 1/5), potkua vaativan kahvin ystävälle sopiva Chilisuklaa (paahtoaste 3/5) sekä herkullisen pähkinäinen Hasselpähkinä (paahtoaste 2,5/5).

Seuraa meitä!​

Poikain Parhaat Oy Ltd

  • Tullikatu 6, 33100 Tampere
  • poikainparhaat@gmail.com
  • 050 430 9611
3 months ago
Tässä ovat Pirkanmaan hyväntekijät – Katso kaikki uudet nimet, joita lukijat lisäsivät listalle

Päästiin Aamulehden pirkanmaalaiset hyväntekijät-listalle! Huippujuttu! Kiitos siis kaikille ... See more

Aamulehti pyysi loppuvuodesta lukijoiltaan ehdotuksia Pirkanmaan hyväntekijöistä. Saimme 51 ... See more

Close Menu | Valikko | Sulje Valikko