Poikain tarina

Poikain Parhaat on vuonna 2016 perustettu nuori ja innovatiivinen elintarvikealan yritys, joka valmistaa laadukkaita juomatuotteita sekä kuiva- ja marjatuotteita vahvalla käsityöleimalla ja rakkaudesta aitoihin raaka-aineisiin.

Poikain Parhaiden tarina sai alkunsa vuonna 2016, kun tamperelaiset yrittäjänuoret Nikolas ja Pertti aloittivat glögituotannon Tampereella.

Ensimmäisenä vuonna Poikain käsityöläisglögiä myytiin 1300 pulloa joulumarkkinoilla, lahjatavaraliikkeissä, pienissä kahviloissa ja supermarketeissa – sittemmin tuotanto on kasvanut suurempiin tiloihin, työntekijöiden määrä moninkertaistunut ja tuotevalikoima kasvanut uusiin, monipuolisiin tuotekategorioihin.

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy glögien lisäksi simat, limonaadit, jääteet, maustetut kahvit, teesekoitukset, yrttisuolat, marjahillot sekä pakastekuivatut marjat.

Arvot

Yrityksemme toiminnan keskiössä ovat puhtaat raaka-aineet, aidot maut ja tekemisen meininki loistavalla tiimillä.

Tuotteemme valmistetaan käsityönä pienissä erissä tehtaallamme Tampereella, ja suosimme tuotteissamme suomalaisia marjoja, mehuja, yrttejä ja kukkia.

Kaiken toimintamme ytimessä ovat Poikain Parhaiden arvot: kotimaisuus, laadukkuus, asiakaslähtöisyys ja yhdessä tekeminen.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta – aitoja makuja, aidoista raaka-aineista.

MAUT SUOMALAISESTA LUONNOSTA

Ilosta ja rakkaudesta puhtaita suomalaisia raaka-aineita kohtaan syntyvät parhaimmat ja aidoimmat tuotteet.
Lue lisää
Parhaita makuja, parhaista raaka-aineista.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram