Yritysasiakkaat

Räätälöimme parhaat ratkaisut yrityksesi tai tapahtumasi tarpeisiin tarjoten kokonaisvaltaisen palvelun aina ideoinnista ja tuotekehittelystä täydelliseen toimitusketjun hallintaan sisältäen myös varastoinnin ja logistiikan. On tuotetarpeesi iso tai pieni, voit olla varma korkeasta laadusta.

Räätälöimme parhaat ratkaisut yrityksesi tai tapahtumasi tarpeisiin tarjoten kokonaisvaltaisen palvelun aina ideoinnista ja tuotekehittelystä täydelliseen toimitusketjun hallintaan sisältäen myös varastoinnin ja logistiikan. On tuotetarpeesi iso tai pieni, voit olla varma korkeasta laadusta.

Yrityslahjat

Etsitkö herkullisia liikelahjoja henkilöstölle tai kumppaneille?

Tarjoamme monipuoliset liikelahjavaihtoehdot yrityksellenne ja autamme mielellämme valitsemaan tarpeisiinne soveltuvimmat tuotteet ja lisäpalvelut.

Jälleenmyyntivalikoimastamme löydät parhaat käsityönä valmistetut herkkulahjat kauniisti paketoituna läpi vuoden. Tuotevalikoimastamme on mahdollista räätälöidä suuremmat ja pienemmät lahjapaketit yrityksenne liikelahjatarpeisiin sekä toteuttaa tuotteita yrityksellenne räätälöidyillä etiketeillä. Lahjojen paketointiin saatavilla useita erikokoisia rasia- ja kassivaihtoehtoja. Toteutamme liikelahjat vankalla ammattitaidolla ja nopealla aikataululla.

Voit tilata tuotteet sähköpostitse tai puhelimitse.

Ota yhteyttä

Tuotteet omalla etiketillä

Kun etsit valmistajaa Private Label -tuotteellesi, anna meidän auttaa!

Valmistamme oman etiketin Private Label -tuotteet toiveidenne mukaan laajalla skaalalla koko olemassa olevasta valikoimastamme sekä sen ulkopuolelta:

 • Alkoholittomat juomat hiilihapolla tai ilman hiilihappoa
 • Maustamattomat ja maustetut vedet hiilihapolla tai ilman hiilihappoa
 • Glögit ja glögitiivisteet sekä mehut ja simat
 • Marjatuotteet: pakastekuivatut marjat ja marjasekoitukset, hillot
 • Teesekoitukset, maustetut kahvit ja suolat

Monipuoliset vaihtoehdot

Tarjoamme monipuoliset pakkausvaihtoehdot ja -koot tarpeesi mukaan. Käytössämme on lukuisia erilaisia lasipullo- ja purkkivaihtoehtoja erilaisille kuumille ja kylmille juomille, ja juomat ovat saatavilla myös kanistereittain. Tuotteet valmistetaan aidoista suomalaisista raaka-aineista, ilman keinotekoisia maku- tai väriaineita taattuun Poikain Parhaat -tyyliin.

Halutessanne voitte toimittaa meille omat raaka-aineenne, ja me hoidamme tuotannon! Tuotteet voidaan valmistaa toiveidenne mukaisesti kotimaisin tai ulkomaisin aineksin, luomulaatuisina tai erilaisia aromeja hyödyntäen. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tuote!

Oma etiketti, yksilöllisiä tuotteita

Oman etiketin tuote muistetaan pitkään ja se jää mieleen promootiotuotteena, yrityksesi nimikkotuotteena, liikelahjana sekä virkistää vaikkapa henkilökuntasi arkea! Private Label -tuotteet ovat erinomainen ratkaisu yksilöllistä valikoimaa arvostaville ravintoloille, kahviloille, erikoisliikkeille sekä kaupan keskusliikkeiden tarpeisiin.

Ohjeet etiketin suunnitteluun saatte tilauksen yhteydessä, toiveenne mukaan suunnittelemme teille myös etiketin!

Ota yhteyttä: [email protected] tai alla olevalla lomakkeella.

HoReCa

Tutustu HoReCa-valikoimaamme!

Palvelemme HoReCa-puolen asiakkaita ympäri Suomen. Valikoimistamme löydät maistuvat tuotteet esimerkiksi kahvilan valikoimiin tai ravintolakäyttöön, yrityksen virkistyspäiville tai yrityslahjoiksi! Kaikki aidot, Tampereella valmistetut tuotteemme ovat saatavilla myös suuremmissa tukkupakkauksissa.

HoReCa-toimijoille tarjoamme

 • kokonaiset suomalaiset pakastekuivatut marjat
 • kotimaiset marjahillot 75% marjapitoisuudella
 • maustetut ja maustamattomat irtoteet
 • maustetut ja maustamattomat kahvilaadut
 • kotimaisin yrtein maustetut yrttisuolat, Tilli-Persilja ja Timjami-Rosmariini
 • käsityönä valmistetut juomat: limonaadit, aidot jääteet, kuohujuomat, glögit, glögitiivisteet ja simat
 • räätälöidyt tuotteet toiveidenne mukaan
Tutustu valikoimaamme

Ota yhteyttä:

Parhaita makuja, parhaista raaka-aineista.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram